Foto: Lou Abercrombie

Lita inte på någon!

Vad du än gör, avslöja inte slutet på Sarah Pinboroughs hårresande triangeldrama Bakom hennes ögon.

tisdag 24 april 2018

Ensamstående mamman Louise träffar en man i en bar och gnistor uppstår. Ett par dagar senare upptäcker hon att mannen från baren är hennes nya, gifta chef, David. David hävdar att hans äktenskap är olyckligt, och eftersom Louise är störtförälskad inleder hon en relation med honom.

Så en dag träffar hon Adele, Davids fru. Adele och Louise blir vänner och Louise upptäcker att Adele har en helt annan syn på äktenskapet än vad David har. Inte nog med det, David framstår som en hård och kontrollerande make. Vem kan Louise lita på? Hon blir alltmer övertygad om att någonting i Davids och Adeles äktenskap är väldigt underligt. Hon förstår bara inte hur underligt det faktiskt är. Och hur långt en person är beredd att gå för att skydda det.

Bakom hennes ögon är ett hårresande triangeldrama med en upplösning som får dig att tappa andan. Lita inte på någon! Och vad du än gör, avslöja inte slutet!

”Förtjänar en egen varningstext.” BookPage

”Pinborough låter oss gissa vem som manipulerar vem.” New York Times Book Review

Sarah Pinborough är född 1972 i Storbritannien och bor idag i London. Hon har skrivit mer än 20 romaner (YA, thrillers, fantasy, skräck) och skriver även filmmanus. Bakom hennes ögon är hennes första psykologiska thriller.

229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår