Photo

Översättare: Katarina Falk
Utgivningsdatum: 2016-09-29
ISBN: 978-91-7679-035-9

Änkan

Änkan tar dig med till ett äktenskaps allra mörkaste vrår.

Vi har alla sett honom stirra på oss från löpsedlarna - monstret, mannen som har anklagats för ett fruktansvärt brott. Men hon då? Kvinnan som står vid hans sida. Hur mycket vet hon?

Jean Taylors liv var behagligt alldagligt. Hon hade ett fint hus och en omtänksam man. Glen var den enda hon någonsin velat ha, mannen med stort M. Men allt förändrades när han förvandlades till den anklagade, till odjuret på tidningarnas framsidor. Jean var plötsligt gift med en man som i andras ögon var kapabel till obeskrivlig ondska. Är hon medskyldig? Eller är hon den hunsade eller den ovetande hustrun? Är Glen överhuvudtaget skyldig till brottet som alla tror att han har begått?

Nu är Glen död, och Jean är för första gången ensam. Det är fritt fram att avslöja hela historien, på hennes egna villkor. Jean Taylor tänker berätta allt hon vet.

"En av 2016 års bästa debutromaner." - The Telegraph

"Fartfylld, gripande och mörk den här boken kommer att bli riktigt stor." - Glamour UK

Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2016

Fiona Barton har tidigare varit skribent på Daily Mail, nyhetsredaktör på Daily Telegraph samt chefredaktör på Mail on Sunday, och har vunnit priset Årets reporter på British Press Awards. Hon är född i Cambridge, England, men bor numera i sydvästra Frankrike. Hennes debutroman Änkan hyllades av läsare och kritiker, och har hamnat på många topplistor.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår